1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 128GB Zwart 5G + Duo Draadloze Oplader 15W

Tv Samsung Galaxy S23 128GB Zwart 5G + Duo Draadloze Oplader 15W

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 128GB Zwart 5G + Duo Draadloze Oplader 15W heb je alles wat je nodig hebt in één pakket. Deze krachtige smartphone wordt geleverd met een handige draadloze oplader, zodat je jouw telefoon en andere apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Met de Duo Draadloze Oplader laad je niet alleen je nieuwe Samsung Galaxy S23 op, maar ook je Galaxy Watch en draadloze oordopjes. De Samsung Galaxy S23 is een compacte smartphone met een indrukwekkend 6,1 inch full hd scherm. Hiermee bedien je de telefoon gemakkelijk met één hand. Of je nu je favoriete 3D games speelt of zware apps gebruikt, de S23 kan het allemaal moeiteloos aan. Met de 3 camera's aan de achterkant van de telefoon, waaronder een telelens, maak je prachtige foto's zonder dat ze aan scherpte verliezen, zelfs als je tot 3 keer inzoomt. Met het 128 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte voor al je foto's, video's en apps. Mocht je meer ruimte nodig hebben, dan is er ook een 256 GB model beschikbaar. De batterij van de Galaxy S23 heeft een capaciteit van 3.900 mAh, wat voldoende is voor een hele werkdag bij gemiddeld gebruik. En mocht je batterij toch leeg raken, dan laad je hem in slechts één uur volledig op met de optionele Samsung 25 watt snellader. Met de Samsung Galaxy S23 128GB Zwart 5G +.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde draadloze oplader laad je jouw nieuwe S23 in 2 uur volledig op. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Je kunt dit compacte apparaat gemakkelijk met één hand bedienen dankzij het 6,1 inch scherm.

Minpunten
  • De batterij van 3.900 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,63 cm
Breedte 7,09 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies