1. inrichting
  2. Apple iPhone 11 128 GB Wit

Tv Apple iPhone 11 128 GB Wit

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

Let op: een oplader en oordopjes worden niet meegeleverd en schaf je daarom los aan. De Apple iPhone 11 128 GB Wit is voorzien van een 6,1 inch Liquid Retina scherm, wat even groot is als dat van de iPhone Xr. Echter, dit toestel heeft allerlei nieuwe functies die het onderscheiden van zijn voorganger. Met de groothoeklens kun je nu grote groepen mensen of weidse landschappen vastleggen op foto's. Bovendien kun je al je foto's, video's en apps opslaan op het royale 128 GB opslaggeheugen. Dankzij Smart HDR komen de kleuren van het scherm werkelijk tot leven. Tijdens het filmen kun je eenvoudig schakelen tussen de standaardlens en de groothoeklens, zodat je altijd het perfecte shot kunt maken. En met de 12 megapixel selfiecamera kun je nu zelfs slowmotion-selfies maken. Dit alles verloopt soepel en snel dankzij de krachtige A13-processor. Bovendien gaat de batterij van de iPhone 11 een uur langer mee dan die van de iPhone Xr, dankzij de zuinige chip. En met Face ID kun je je toestel nu sneller ontgrendelen, zelfs vanuit een bredere hoek dan bij oudere modellen. De iPhone 11 Wit is waterdicht en het glazen scherm krast niet snel, waardoor je je smartphone zonder zorgen overal mee naartoe kunt nemen.

Pluspunten
  • Met de groothoeklens kun je eenvoudig een groot gebouw of een uitgestrekt panorama vastleggen. Dankzij de snelle A13-processor kan jouw apparaat ook moeiteloos de meest veeleisende apps aan. Neem slow motion selfies op met de 12 megapixel selfiecamera.

Minpunten
  • Deze iPhone past, net als de iPhone Xr/12 Pro Max, niet in elke broekzak en is minder makkelijk met één hand te bedienen

    .

    De iPhone 7/8/12/12 Pro zijn kleiner. Een oplader en oordopjes worden niet meegeleverd, dus moet je deze apart aanschaffen. Het toestel heeft geen 3,5 mm aansluiting voor het aansluiten van een koptelefoon of oordopjes.

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,09 cm
Breedte 7,57 cm
Diepte 0,83 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Wit van kleur. 

Bekijk ook andere televisies