1. inrichting
  2. Nokia X30 128GB Blauw 5G

Tv Nokia X30 128GB Blauw 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nokia Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Nokia Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Nokia Unknown

Schermdiagonaal

6,43 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Nokia Unknown tv

De Nokia X30 128GB Blauw 5G is een innovatieve smartphone die draait op het gebruiksvriendelijke Android One besturingssysteem. Met deze telefoon ben je verzekerd van software-updates tot en met 2025 en maandelijkse beveiligingsupdates, waardoor je smartphone altijd snel en veilig blijft. Daarnaast biedt Nokia maar liefst 3 jaar garantie, zodat je nog jarenlang plezier kunt hebben van de Nokia X30. Wat deze smartphone extra bijzonder maakt, is het duurzame ontwerp. De achterkant van het toestel bestaat namelijk voor 65% uit gerecycled plastic en het frame voor 100% uit gerecycled aluminium. Zelfs de verpakking is gemaakt van gerecycled materiaal. Met de Nokia X30 draag je dus bij aan een beter milieu, zonder in te leveren op kwaliteit. De Nokia X30 is een perfecte smartphone voor dagelijks gebruik. Het 6,43 inch scherm biedt een uitstekende kwaliteit en ververst maar liefst 90 keer per seconde, waardoor scrollen vloeiend verloopt. Met de 2 camera's aan de achterkant maak je prachtige foto's en met het 128GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte voor al je foto's en bestanden. Bovendien kun je in dit toestel een extra simkaart plaatsen, waardoor je altijd bereikbaar bent op meerdere nummers. Let op: bij aankoop wordt er geen oplader meegeleverd, dus vergeet niet om een losse oplader aan te schaffen om je smartphone op te laden.

Pluspunten
  • Je ontvangt een garantie van 3 jaar en bent verzekerd van Android One software-updates en maandelijkse beveiligingsupdates tot en met 2025. Dit apparaat en de verpakking zijn grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal, wat gunstig is voor het milieu. Het scherm vernieuwt 90 keer per seconde, waardoor scrollen en games er vloeiend uitzien.

Minpunten
  • De batterij van 4.200 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones. Er wordt geen oplader bijgeleverd, dus je moet er zelf één apart aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Nokia Unknown televisie

De Nokia Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,89 cm
Breedte 7,39 cm
Diepte 0,8 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,43 inch.

De Nokia Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Nokia Unknown tv is Blauw van kleur. 

Bekijk ook andere televisies