1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Mint 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Mint 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Mint 5G krijg je niet alleen een razendsnelle smartphone, maar ook een Samsung Oplader 25 Watt Zwart om hem snel op te laden. Binnen slechts een half uur is je batterij al voor de helft vol! Deze vouwbare smartphone past gemakkelijk in je broekzak en heeft een handig 6,7 inch full hd scherm dat je eenvoudig kunt openklappen en sluiten. Maar dat is nog niet alles! Aan de buitenkant van de dichtgeklapte Samsung Flip 5 bevindt zich een klein 3,4 inch scherm waarop je berichten kunt lezen of video's kunt bekijken. En wanneer je de smartphone in een hoek van 90 graden vouwt en neerzet, kun je gemakkelijk selfies maken of videobellen met je vrienden. Met de 2 camera's aan de achterkant maak je bovendien scherpe en levendige foto's. Deze Galaxy Flip 5 heeft niet alleen een ruim 512 GB opslaggeheugen om al je foto's, video's en apps op te slaan, maar is ook geschikt voor de zwaarste taken, zoals het spelen van 3D games. En hoewel de batterij van 3.700 mAh je gedurende de dag van stroom voorziet, kan het soms nodig zijn om hem tussendoor op te laden. Gelukkig wordt de Samsung Oplader 25 Watt Zwart meegeleverd, zodat je jouw Galaxy Z Flip 5 snel weer kunt opladen en altijd verbonden kunt blijven.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je de batterij binnen een half uur voor 50% op. Vouw de Flip 5 dicht en neem hem eenvoudig mee in je tas of broekzak. Plaats het apparaat in een hoek van 90 graden en houd je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh heeft een kortere levensduur dan die van andere smartphones. De camera's maken minder scherpe foto's dan die van andere smartphones in dezelfde prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 7,79 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies