1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A34 128GB Zwart 5G + Samsung Snellader Zwart

Tv Samsung Galaxy A34 128GB Zwart 5G + Samsung Snellader Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy A34 128GB Zwart 5G + Samsung Snellader Zwart heb je een krachtige smartphone in handen die snel opgeladen kan worden. Binnen iets meer dan één uur is je batterij volledig opgeladen, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten. Deze bundel bevat ook de Samsung Snellader Zwart, waardoor je altijd gebruik kunt maken van de snellaadfunctie. De Samsung Galaxy A34 is uitgerust met 3 camera's aan de achterkant, waardoor je scherpe en levendige foto's kunt maken. De groothoeklens en de macrolens zorgen ervoor dat je voor elke situatie de juiste camera hebt. Op het 6,6 inch full hd scherm geniet je van een comfortabele kijkervaring tijdens het kijken van je favoriete films en series. Houd er wel rekening mee dat het grote scherm moeilijk met één hand te bedienen is. Met een opslagcapaciteit van 128 GB heb je voldoende ruimte om al je foto's, apps en andere bestanden op te slaan. Als je behoefte hebt aan nog meer ruimte, kun je kiezen voor de 256 GB variant van de Galaxy A34. Bovendien heeft deze smartphone een grote 5.000 mAh batterij, waardoor je zonder problemen de hele dag door kunt gaan, zelfs bij gemiddeld gebruik. Kortom, de Samsung Galaxy A34 128GB Zwart 5G + Samsung Snellader Zwart biedt een complete en hoogwaardige ervaring voor de veeleisende smartphonegebruiker.

Pluspunten
  • Laad je A34 in iets meer dan één uur volledig op met de oplader die is meegeleverd. Dankzij de grote batterij van 5.000 mAh raakt je smartphone niet snel leeg. Met deze smartphone maak je scherpere foto's dan met andere toestellen uit deze prijsklasse.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,6 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,13 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,82 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies