1. inrichting
  2. Apple iPhone 12 64GB Zwart

Tv Apple iPhone 12 64GB Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

Met de Apple iPhone 12 64GB Zwart profiteer je van de razendsnelle 5G-verbinding, zodat je zelfs op drukke locaties kunt genieten van een stabiele internetverbinding. Met 64 GB aan opslagruimte heb je voldoende ruimte voor je favoriete apps en een aantal prachtige foto's. Wil je echter meer ruimte om al je herinneringen op te slaan? Dan kun je kiezen voor de 128 of 256 GB variant. Het scherm van 6.1 inch toont diepzwarte tinten dankzij de geavanceerde OLED technologie. De achterkant van het toestel is gemaakt van glas, waardoor je het eenvoudig draadloos kunt opladen. De aluminium zijkanten hebben een modern en hoekig ontwerp, geïnspireerd op de bekende iPad Pro. Aan de achterzijde van het toestel bevinden zich een groothoeklens en een ultragroothoeklens, waarmee je adembenemende landschappen en indrukwekkende gebouwen kunt vastleggen. Zelfs bij weinig licht kun je scherpe foto's maken dankzij de geavanceerde Nachtmodus. De Apple iPhone 12 64GB Zwart is voorzien van de krachtige A14 Bionic Chip en 4 GB werkgeheugen, waardoor dit toestel nog sneller presteert dan zijn voorgangers. Houd er wel rekening mee dat een adapter en oordopjes niet standaard worden meegeleverd. Je kunt echter gebruik maken van je huidige accessoires of deze apart aanschaffen.

Pluspunten
  • Deze iPhone is compatibel met het nieuwe, snelle 5G-netwerk. Je kunt films en series bekijken in hoge kwaliteit op het scherpe OLED-scherm. Deze iPhone is kleiner dan de iPhone Xr/11 en kan met één hand bediend worden, net zoals de iPhone 7/8/11 Pro/12 Pro.

Minpunten
  • Met een vernieuwingsfrequentie van 60 keer per seconde is het scherm minder vloeiend dan dat van vergelijkbare smartphones. Een adapter en oordopjes worden niet standaard meegeleverd en moeten daarom apart worden aangeschaft. Het toestel heeft geen 3,5 mm aansluiting waar je een koptelefoon of oordopjes op kunt aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,67 cm
Breedte 7,15 cm
Diepte 0,74 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies