1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

7,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt hoef je je geen zorgen meer te maken over gedoe met kabels bij het opladen van je nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G. Deze oplader stelt je in staat om tegelijkertijd je Galaxy Watch en Galaxy Buds op te laden, waardoor je al je apparaten eenvoudig kunt bijhouden. Maar dat is nog niet alles, want met de Fold 5 kun je genieten van het gemak van een kleine tablet met het 7,6 inch quad hd-scherm dat zich opent wanneer je deze uitklapt. Dit betekent dat je comfortabel naar je favoriete films en series kunt kijken, waar je ook bent. Wanneer je de Fold 5 weer dichtklapt, kun je het 6,2 inch hd-scherm gebruiken als een normale smartphone. Dit betekent dat je kunt multitasken en zelfs zware taken kunt uitvoeren, zoals 3D-games en beeldbewerking, zonder enige moeite. En als je extra precisie nodig hebt bij het bewerken van foto's en video's, kun je de los verkrijgbare S Pen stylus gebruiken. Met de camera's aan de achterkant van de Samsung Fold 5 kun je ook haarscherpe foto's maken en al je foto's, video's en apps kunnen worden opgeslagen op het ruime 512 GB opslaggeheugen. Houd er wel rekening mee dat de 4.400 mAh-batterij bij intensief gebruik mogelijk niet de hele dag meegaat.

Pluspunten
  • Dankzij de draadloze oplader kun je tegelijkertijd je nieuwe Fold 5, Galaxy Buds en Watch opladen. Vouw de Fold 5 open en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Met dit krachtige apparaat kun je de zwaarste apps, 3D-games en multitasking gebruiken.

Minpunten
  • Er zit geen bedrade oplader bij in de doos, dus je moet deze apart kopen. Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 12,99 cm
Diepte 0,61 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 7,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies