1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Roze 5G + Accessoirepakket

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Roze 5G + Accessoirepakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,8 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Dit accessoirepakket is perfect voor de Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Roze 5G, omdat je vanaf de eerste dag de juiste accessoires in huis hebt. Samsung levert geen oplader mee, maar in deze bundel vind je een snellader van 25 watt, waarmee je je toestel in slechts een uur volledig kunt opladen. Daarnaast is de bundel voorzien van een Clear View book case, waarmee je jouw nieuwe S23 Ultra beschermt tegen schade en snel je meldingen en oproepen kunt bekijken. De S23 Ultra is een smartphone met uitstekende camera's. Met de 4 camera's aan de achterkant maak je haarscherpe foto's en opnames in 8K. De telelens zoomt tot wel 10 keer in, zonder dat je foto's aan kwaliteit verliezen. Je kunt al je foto's, apps en opgeslagen series en films gemakkelijk bewaren dankzij het ruime opslaggeheugen van 512 GB. Op het grote 6,8 inch quad hd scherm kun je comfortabel genieten van je favoriete films en series. Met de krachtige Snapdragon processor voer je moeiteloos de zwaarste taken uit. Bovendien wordt de S Pen stylus meegeleverd, waarmee je nauwkeurige aantekeningen kunt maken. En dankzij de grote 5.000 mAh batterij gaat je telefoon bij gemiddeld gebruik de hele dag mee.

Pluspunten
  • Met de hoes en de oplader uit de accessoireset ben je meteen klaar om te beginnen. Op het ruime 512 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte voor al je apps en mediabestanden. Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,8 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,8 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies