1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Blauw 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Blauw 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

7,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt hoef je je geen zorgen meer te maken over gedoe met kabels. Deze oplader maakt het mogelijk om tegelijkertijd je nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Blauw 5G, Galaxy Watch en Galaxy Buds op te laden. Geniet van het gemak van draadloos opladen en houd al je apparaten opgeladen zonder gedoe. De Samsung Galaxy Z Fold 5 is een innovatieve smartphone met een uniek ontwerp. Met een 7,6 inch quad hd scherm kun je de Fold 5 openklappen en het gebruiken als een kleine tablet. Dit maakt het kijken naar je favoriete films en series comfortabel en meeslepend. Wanneer je de Fold 5 dichtklapt, heb je een normale smartphone met een 6,2 inch hd scherm. Dit scherm biedt voldoende ruimte om te multitasken en zware taken uit te voeren, zoals 3D games en beeldbewerking. Met de Samsung Fold 5 kun je ook foto's en video's maken van hoge kwaliteit. De camera's aan de achterkant zorgen voor haarscherpe beelden, terwijl het 256 GB opslaggeheugen voldoende ruimte biedt om al je foto's, video's en apps op te slaan. Als je meer ruimte nodig hebt, is er ook een 512 GB variant beschikbaar. Houd er rekening mee dat de 4.400 mAh batterij bij intensief gebruik mogelijk niet de hele dag meegaat. Met de Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt kun je echter altijd je Fold 5 en andere apparaten gemakkelijk opladen,.

Pluspunten
  • Dankzij de draadloze oplader kun je tegelijkertijd je nieuwe Fold 5 opladen samen met je Galaxy Buds of Watch. Open de Fold 5 en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Met dit krachtige apparaat kun je zware apps, 3D-games en multitasken gebruiken.

Minpunten
  • Er zit geen kabeloplader in de doos, dus je moet deze apart kopen. Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 12,99 cm
Diepte 0,61 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 7,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies