1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Blauw 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Blauw 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

7,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt hoef je je geen zorgen meer te maken over gedoe met kabels. Je kunt nu tegelijkertijd je nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Blauw 5G, je Galaxy Watch en je Galaxy Buds opladen. Geniet van het gemak en de vrijheid van draadloos opladen. De Samsung Galaxy Z Fold 5 is een revolutionair toestel dat je de mogelijkheid biedt om het 7,6 inch quad hd scherm te gebruiken als een kleine tablet. Klap hem open en geniet van een comfortabele kijkervaring terwijl je je favoriete films en series bekijkt. Maar ook dichtgeklapt kun je het toestel als een normale smartphone gebruiken, met het 6,2 inch hd scherm. Dit maakt multitasking een eitje en stelt je in staat om zelfs zware taken uit te voeren, zoals 3D games en beeldbewerking. Met de Samsung Galaxy Z Fold 5 kun je ook foto's en video's extra nauwkeurig bewerken dankzij de los verkrijgbare S Pen stylus. De camera's aan de achterkant van de Fold 5 zorgen voor haarscherpe foto's en met het ruime 512 GB opslaggeheugen kun je al je foto's, video's en apps gemakkelijk opslaan. Houd er echter rekening mee dat de 4.400 mAh batterij bij intensief gebruik mogelijk niet de hele dag meegaat. Kies voor de Samsung Galaxy Z Fold 5 en ervaar de ultieme veelzijdigheid en functionaliteit in één toestel.

Pluspunten
  • Dankzij de draadloze oplader kun je tegelijkertijd je nieuwe Fold 5, Galaxy Buds en Watch opladen. Vouw de Fold 5 open en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Met dit krachtige apparaat kun je de zwaarste apps, 3D-games en multitasking gebruiken.

Minpunten
  • Er zit geen oplader met een draad in de doos, dus je moet deze apart kopen. Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 12,99 cm
Diepte 0,61 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 7,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies