1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Creme 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Creme 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Crème 5G haal je een revolutionaire smartphone in huis. Deze vouwbare telefoon past gemakkelijk in je broekzak en heeft een indrukwekkend 6,7 inch full hd scherm. Maar dat is niet alles! Bij deze speciale bundel ontvang je ook de snelle Samsung Oplader 25 Watt Zwart, waarmee je de batterij van de Galaxy Z Flip 5 razendsnel kunt opladen. Met de meegeleverde oplader laad je de telefoon binnen een half uur voor ongeveer de helft op. Dit betekent dat je nooit lang zonder je Galaxy Z Flip 5 hoeft te zitten. Bovendien beschikt deze telefoon over een handig klein 3,4 inch scherm aan de buitenkant, waardoor je snel berichten kunt lezen of video's kunt kijken, zelfs wanneer de telefoon dichtgeklapt is. Een unieke functie van de Galaxy Z Flip 5 is dat je de telefoon kunt vouwen in een hoek van 90 graden en hem zo kunt neerzetten. Dit maakt het gemakkelijk om selfies te maken of videobellen met vrienden. Daarnaast zijn er twee camera's aan de achterkant van de telefoon, waarmee je scherpe foto's kunt maken. Met het ruime 256 GB opslaggeheugen kun je al je foto's, video's en apps eenvoudig opslaan. Als je nog meer ruimte nodig hebt, is er ook een 512 GB variant beschikbaar. Kortom, de Galaxy Z Flip 5 is geschikt voor de meest veeleisende taken, zoals 3D-games. Houd er wel.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je de batterij binnen een half uur voor de helft op. Klap de Flip 5 dicht en neem hem eenvoudig mee in je tas of broekzak. Zet het apparaat in een hoek van 90 graden neer en houd je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh heeft een kortere levensduur dan die van andere smartphones. De camera's maken minder scherpe foto's in vergelijking met andere smartphones in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 7,79 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies