1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A14 64GB Zwart 4G + Samsung Snellader Zwart

Tv Samsung Galaxy A14 64GB Zwart 4G + Samsung Snellader Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy A14 64GB Zwart 4G + Samsung Snellader Zwart hoef je nooit meer lang te wachten tot je smartphone is opgeladen. Dankzij de meegeleverde Samsung snellader is je batterij binnen slechts 2 uur weer volledig opgeladen. Geniet van het grote 6,6 inch full hd scherm, waarop je comfortabel kunt kijken naar al je favoriete films en series. Houd er echter rekening mee dat het formaat van het toestel het iets moeilijker kan maken om het met één hand te bedienen. De Samsung A14 is uitgerust met een indrukwekkende 5.000 mAh batterij, waardoor je bij gemiddeld gebruik moeiteloos de hele dag door kunt gaan zonder op te laden. Het 64 GB opslaggeheugen kan echter snel vol raken, met weinig ruimte over voor al je apps en foto's. Als je meer ruimte nodig hebt, kun je kiezen voor het 128 GB model of simpelweg een geheugenkaartje gebruiken. Houd er wel rekening mee dat de Galaxy A14 geen toegang biedt tot het 5G netwerk, waardoor je niet kunt profiteren van de maximale internetsnelheid met dit toestel. Als je wel gebruik wilt maken van het 5G netwerk, raden we je aan om te kiezen voor de Samsung Galaxy A14 5G. Met de Samsung Galaxy A14 64GB Zwart 4G + Samsung Snellader Zwart ben je verzekerd van snel opladen en een geweldige kijkervaring, perfect voor al je dagelijkse behoeften.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde oplader laad je A14 volledig op in 2 uur. Dankzij de grote 5.000 mAh batterij blijft je smartphone lang opgeladen. Het scherm van dit apparaat is scherper dan dat van andere smartphones in deze prijsklasse.

Minpunten
  • Het opslaggeheugen van deze telefoon met 64 GB raakt snel vol. Je bereikt niet de maximale internetsnelheid omdat deze telefoon niet geschikt is voor 5G.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,77 cm
Breedte 7,8 cm
Diepte 0,91 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies