1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Roze 5G + Galaxy Watch5 Zwart 44mm

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Roze 5G + Galaxy Watch5 Zwart 44mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

44 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Roze 5G + Galaxy Watch5 Zwart 44mm heb je de perfecte combinatie van een geavanceerde smartphone en een slimme horloge. Met de Galaxy Watch5 Zwart 44mm heb je direct toegang tot al je meldingen en oproepen, terwijl je ook de mogelijkheid hebt om contactloos te betalen. Daarnaast biedt deze smartwatch een diepgaand inzicht in je gezondheid dankzij de diverse ingebouwde sensoren. De Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Roze 5G is uitgerust met een indrukwekkende set camera's. Met de vier camera's aan de achterkant maak je moeiteloos haarscherpe foto's en verbluffende 8K video's. Dankzij de telelens kun je tot wel 10x inzoomen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van je foto's. Bovendien biedt het ruime 512GB opslaggeheugen voldoende ruimte om al je foto's, apps en opgeslagen media veilig te bewaren. Het grote 6,8 inch quad hd scherm zorgt voor een comfortabele kijkervaring bij het kijken van films en series. Met de krachtige Snapdragon processor kun je zonder enige moeite zelfs de zwaarste taken uitvoeren. Daarnaast wordt de Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Roze 5G geleverd met de handige S Pen stylus, waarmee je nauwkeurige aantekeningen kunt maken. En met de grote 5.000 mAh batterij hoef je je geen zorgen te maken over een lege accu, zelfs bij intens.

Pluspunten
  • Bekijk je notificaties en beantwoord binnenkomende oproepen op de meegeleverde Galaxy Watch5. Met de ruime 512 GB opslagcapaciteit heb je voldoende ruimte voor al je apps en mediabestanden. Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit.

Minpunten
  • Met één hand is het lastig om het grote 6,8 inch scherm te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 44 mm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 44 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Roze van kleur. 

Bekijk ook andere televisies