1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB Groen 5G + Accessoirepakket

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB Groen 5G + Accessoirepakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,8 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met het Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB Groen 5G + Accessoirepakket heb je alles wat je nodig hebt voor je nieuwe smartphone. In deze bundel vind je niet alleen de Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB Groen 5G, maar ook een handig accessoirepakket. Samsung levert geen oplader mee, maar geen zorgen, want in dit pakket zit een 25 watt snellader waarmee je jouw telefoon in slechts een uur volledig kunt opladen. Naast de oplader bevat het accessoirepakket ook een Clear View book case. Deze hoes beschermt niet alleen je gloednieuwe S23 Ultra tegen krassen en deuken, maar biedt ook extra functionaliteit. Met de Clear View book case kun je namelijk snel en gemakkelijk je meldingen en oproepen bekijken, zonder dat je de hoes hoeft te openen. Wat de camera's betreft, kun je met de Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB Groen 5G verzekerd zijn van uitstekende kwaliteit. Met de 4 camera's aan de achterkant maak je haarscherpe foto's en zelfs 8K video's. De telelens biedt ook de mogelijkheid om tot 10 keer in te zoomen, zonder dat je foto's aan kwaliteit verliezen. Met een indrukwekkende opslagcapaciteit van 1TB hoef je je geen zorgen te maken dat je telefoon snel vol raakt. Er is genoeg ruimte voor al je foto's, video's, apps en zelfs opgeslagen series en films. En met het grote 6,8 inch quad hd scherm geniet je comfortabel van je favoriete films en series. Met de kracht.

Pluspunten
  • Met de hoes en de oplader van de accessoirekit ben je direct klaar om te beginnen. Je hebt voldoende ruimte voor al je apps en mediabestanden op het grote opslaggeheugen van 1 TB. Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit.

Minpunten
  • Met één hand bedien je het grote 6,8 inch scherm moeilijk.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,8 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies