1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 256GB Roze 5G + Clear View Book Case Roze

Tv Samsung Galaxy S23 256GB Roze 5G + Clear View Book Case Roze

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 256GB Roze 5G krijg je niet alleen een krachtige smartphone, maar ook de Samsung Clear View Book Case om je telefoon te beschermen. De Clear View Book Case heeft een handig venster in de voorflap, waardoor je direct de tijd, meldingen en inkomende oproepen kunt zien zonder het hoesje open te klappen. Zo blijf je altijd op de hoogte, zelfs wanneer je telefoon veilig is opgeborgen. De Samsung Galaxy S23 is een compacte telefoon met een indrukwekkend 6,1 inch full hd scherm. Hierdoor kun je de smartphone gemakkelijk met één hand bedienen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het beeld. Of je nu wilt genieten van je favoriete 3D games of gebruik wilt maken van zware apps, met de S23 gaat het allemaal moeiteloos. Wat de camera betreft, beschikt de Samsung S23 over maar liefst 3 camera's aan de achterkant. Hiermee kun je foto's maken met verschillende perspectieven dankzij de standaard-, groothoek- en telelens. De telelens stelt je in staat om tot 3 keer in te zoomen zonder dat je foto's aan scherpte verliezen. Met een ruime opslagcapaciteit van 256 GB heb je genoeg ruimte om al je foto's, video's, apps en andere bestanden op te slaan. Wat betreft de batterijduur hoef je je geen zorgen te maken. Hoewel de 3.900 mAh batterij aan de kleinere kant is, gaat de Galaxy S23 bij gemiddeld gebruik een hele werkdag mee. En.

Pluspunten
  • Zonder het hoesje open te klappen, kun je je meldingen en inkomende oproepen zien. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-spellen. Met een scherm van 6,1 inch bedien je dit compacte apparaat gemakkelijk met één hand.

Minpunten
  • Samsung levert geen oplader mee, dus je moet er apart een kopen. De batterij van 3.900 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,63 cm
Breedte 7,09 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Roze van kleur. 

Bekijk ook andere televisies