1. inrichting
  2. Nothing Phone (2) 512GB Zwart 5G

Tv Nothing Phone (2) 512GB Zwart 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nothing Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Nothing Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Nothing Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Nothing Unknown tv

De Nothing Phone (2) 512GB Zwart 5G is een opvallende smartphone uit de middenklasse met een uniek design. De glazen achterkant onthult de interne onderdelen van de Nothing smartphone, waardoor je een kijkje krijgt in de technologie achter dit toestel. Bovendien is de achterkant voorzien van ledstrips, genaamd de Glyph-interface. Deze ledstrips lichten op wanneer je een melding ontvangt en geven je ook informatie over de oplaadstatus van de Nothing smartphone. De Nothing Phone (2) draait op het speciale Nothing OS. Wat deze telefoon onderscheidt, is het ontbreken van overbodige voorgeïnstalleerde apps. Hierdoor blijft er meer ruimte over op het royale 512GB opslaggeheugen voor al jouw favoriete apps, foto's en bestanden. Het grote 6,7 inch full hd-scherm van de Nothing Phone 2 zorgt voor een comfortabele kijkervaring bij het kijken naar jouw favoriete films en series. Dit toestel is perfect geschikt voor zware taken en schakelt naadloos tussen verschillende apps. Met de standaard- en groothoeklens aan de achterkant van de telefoon maak je haarscherpe foto's. En dankzij de krachtige 4.700 mAh batterij gaat de Nothing Phone (2) bij gemiddeld gebruik moeiteloos de hele dag mee. En wanneer je moet opladen, kun je dit razendsnel doen met een optionele 45 watt snellader. Kortom, met de Nothing Phone (2) 512GB Zwart 5G geniet je van een unieke.

Pluspunten
  • Het design en de transparante achterkant geven dit apparaat een unieke uitstraling. Er zijn weinig onnodige extra apps geïnstalleerd op dit apparaat. Met dit krachtige apparaat kun je de zwaarste apps en 3D-games gebruiken.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,7 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Nothing Unknown televisie

De Nothing Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,21 cm
Breedte 7,63 cm
Diepte 0,85 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Nothing Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Nothing Unknown tv is Grijs van kleur. 

Bekijk ook andere televisies