1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Blauw 5G + Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Blauw 5G + Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

37,3 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm blijf je niet alleen stijlvol, maar ook op de hoogte van je gezondheid. Deze slimme horloge houdt nauwkeurig je bloeddruk en hartslag bij, zodat je altijd in de gaten kunt houden hoe het met je gaat. Daarnaast ontvang je ook meldingen van je nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Blauw 5G op je horloge, zodat je altijd op de hoogte bent van belangrijke berichten en oproepen. De Samsung Galaxy Z Fold 5 is meer dan alleen een smartphone. Als je het toestel openklapt, heb je een indrukwekkend 7,6 inch quad hd scherm tot je beschikking, waardoor je kunt genieten van je favoriete films en series in optimaal comfort. Maar ook dichtgeklapt is deze smartphone een krachtpatser. Met het 6,2 inch hd scherm kun je alle normale smartphonefuncties uitvoeren. Het grote scherm biedt voldoende ruimte om te multitasken en zware taken, zoals 3D-games en beeldbewerking, moeiteloos uit te voeren. Bovendien kun je met de optionele S Pen stylus foto's en video's extra nauwkeurig bewerken. Met de haarscherpe camera's aan de achterkant van de Samsung Fold 5 leg je elk bijzonder moment prachtig vast. En met het ruime opslaggeheugen van 256 GB kun je al je foto's, video's en apps moeiteloos opslaan. Als je nog meer ruimte nodig hebt, kun je ook kiezen voor de 512 GB.

Pluspunten
  • Blijf op de hoogte van je gezondheid en meldingen met de bijgeleverde Galaxy Watch 6 Classic. Vouw de Fold 5 open en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Je gebruikt dit krachtige apparaat voor zware apps, 3D-games en multitasking.

Minpunten
  • Er zit geen oplader bij deze doos, dus je moet die apart kopen. Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 47 mm
Diepte 9 mm

Het schermdiagonaal van de televisie is 37,3 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Blauw van kleur. 

Bekijk ook andere televisies