1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Paars 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Paars 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Paars 5G haal je een revolutionaire smartphone in huis. Dankzij de meegeleverde Samsung Oplader 25 Watt Zwart laad je deze telefoon razendsnel op, waardoor je binnen een half uur al voor de helft van de batterijcapaciteit hebt opgeladen. Met zijn opvouwbare design past de Flip 5 gemakkelijk in je broekzak, zodat je hem altijd bij je kunt dragen. Wanneer je het 6,7 inch full hd scherm openklapt, word je direct ondergedompeld in een geweldige kijkervaring. Maar ook wanneer de telefoon dichtgeklapt is, kun je genieten van een klein 3,4 inch scherm aan de buitenkant. Hierop kun je snel even je berichten lezen of een video bekijken, zonder de telefoon helemaal open te hoeven klappen. Daarnaast kun je de smartphone ook in een hoek van 90 graden vouwen en hem eenvoudig neerzetten. Zo maak je moeiteloos selfies of kun je videobellen met je vrienden. Met de 2 camera's aan de achterkant van de Galaxy Flip 5 maak je altijd scherpe foto's. Je hebt bovendien voldoende opslagruimte met het ruime 512 GB opslaggeheugen, waar je al je foto's, video's en apps kunt bewaren. Deze telefoon is geschikt voor de meest veeleisende taken, zoals het spelen van 3D-games. Houd er wel rekening mee dat de kleine 3.700 mAh batterij soms gedurende de dag opgeladen moet worden. Met de Samsung Galaxy Z.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je de batterij binnen een half uur voor de helft op. Vouw de Flip 5 dicht en neem hem gemakkelijk mee in je tas of broekzak. Zet het apparaat in een hoek van 90 graden neer en houd je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh gaat niet zo lang mee als die van andere smartphones. Met de camera's maak je minder scherpe foto's dan met andere smartphones in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 7,79 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies