1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB Zwart 5G + Accessoirepakket

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB Zwart 5G + Accessoirepakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,8 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met het accessoirepakket voor de Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB Zwart 5G heb je meteen de juiste accessoires bij de hand. Samsung levert geen oplader mee, maar in deze bundel zit een snellader van 25 watt waarmee je je toestel in ongeveer een uur volledig kunt opladen. Met de handige Clear View book case bescherm je jouw nieuwe S23 Ultra tegen schade en kun je snel je meldingen en oproepen bekijken. Deze smartphone is uitgerust met fantastische camera's. Met de 4 camera's aan de achterkant maak je kristalheldere foto's en opnames in 8K-resolutie. De telelens biedt tot 10x zoom zonder dat je foto's aan kwaliteit verliezen. Met het royale 1TB opslaggeheugen hoef je je geen zorgen te maken dat je snel ruimte tekort komt. Er is genoeg ruimte voor al je foto's, video's, apps en opgeslagen series en films. Het grote 6,8 inch quad hd-scherm zorgt voor comfortabel kijkplezier bij het bekijken van films en series. Dankzij de krachtige Snapdragon-processor voer je moeiteloos de zwaarste taken uit. Daarnaast kun je nauwkeurige aantekeningen maken met de meegeleverde S Pen-stylus. De grote 5.000 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik de hele dag mee.

Pluspunten
  • Met de case en de oplader van het accessoirepakket ben je direct klaar om te beginnen. Op de grote opslagcapaciteit van 1 TB heb je genoeg ruimte voor al je apps en mediabestanden. Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote scherm van 6,8 inch met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,8 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies