1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G + Samsung Accessoirepakket

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G + Samsung Accessoirepakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

7,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met het Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G + Samsung Accessoirepakket krijg je niet alleen een geavanceerde smartphone, maar ook een handige beschermhoes en een stylus om je creativiteit de vrije loop te laten. De meegeleverde Slim S Pen Case zorgt ervoor dat je nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G beschermd blijft tegen schade. Daarnaast bevat het hoesje een S Pen stylus, waarmee je foto's met ongekende precisie kunt bewerken en moeiteloos notities kunt maken. Deze geweldige smartphone wordt geleverd met de Samsung 25 watt oplader, waarmee je de Fold 5 binnen slechts 30 minuten voor de helft kunt opladen. Zo hoef je nooit lang te wachten om weer aan de slag te gaan. Wanneer je de Fold 5 openklapt, onthult zich een indrukwekkend 7,6 inch quad hd scherm, dat fungeert als een compacte tablet. Hierop kun je comfortabel genieten van je favoriete films en series, terwijl je tegelijkertijd kunt multitasken en zware taken kunt uitvoeren, zoals het spelen van 3D-games en het bewerken van afbeeldingen. Als je de Fold 5 weer dichtklapt, kun je het handige 6,2 inch hd scherm gebruiken als een normale smartphone. Dit scherm biedt voldoende ruimte voor al je dagelijkse taken. Met de camera's aan de achterkant van de Samsung Fold 5 maak je haarscherpe foto's die je kunt opslaan op het ruime 256 GB opslaggeheugen. En.

Pluspunten
  • Met de hoes, de S Pen stylus en de oplader heb je in één keer alles wat je nodig hebt voor een goede start met je Fold 5. Vouw de Fold 5 open en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Gebruik dit krachtige apparaat voor de meest veeleisende apps, 3D-games en multitasking.

Minpunten
  • Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 12,99 cm
Diepte 0,61 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 7,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies