1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A14 64GB Zilver 4G

Tv Samsung Galaxy A14 64GB Zilver 4G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy A14 64GB Zilver 4G is een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare smartphone met geweldige functies. Met het grote 6,6 inch full hd scherm geniet je van een indrukwekkende kijkervaring, of je nu films kijkt of je favoriete games speelt. Dankzij de vernieuwingsfrequentie van 90 keer per seconde zien alle bewegingen er super vloeiend uit. Deze smartphone is ontworpen om de hele dag mee te gaan, dankzij de krachtige 5.000 mAh batterij. Zelfs bij gemiddeld gebruik hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij. En als het tijd is om op te laden, kun je gebruik maken van de los verkrijgbare 15 watt snellader, zodat je snel weer klaar bent om te gaan. Met 64 GB opslaggeheugen heb je genoeg ruimte voor al je apps en foto's. Als je echter meer ruimte nodig hebt, kun je kiezen voor het 128 GB model of simpelweg een geheugenkaartje toevoegen. Het enige wat je moet weten is dat deze Galaxy A14 geen toegang heeft tot het 5G netwerk. Als je echter de maximale internetsnelheid wilt ervaren, kun je kiezen voor de Samsung Galaxy A14 5G. Kortom, de Samsung Galaxy A14 64GB Zilver 4G biedt geweldige prestaties en functies voor een betaalbare prijs.

Pluspunten
  • Met de enorme 5.000 mAh batterij raakt je smartphone niet snel leeg. Het scherm van dit apparaat is scherper dan dat van andere smartphones in deze prijsklasse. Je hebt beveiligingsupdates tot en met maart 2027 verzekerd.

Minpunten
  • Het opslaggeheugen van dit apparaat van 64 GB zit snel vol. Door het ontbreken van 5G-ondersteuning op dit apparaat, behaal je niet de maximale internetsnelheid.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,77 cm
Breedte 7,8 cm
Diepte 0,91 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zilver van kleur. 

Bekijk ook andere televisies