1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Creme 5G + Galaxy Watch 6 Goud/Crème 40mm

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Creme 5G + Galaxy Watch 6 Goud/Crème 40mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

33,3 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Creme 5G in combinatie met de Galaxy Watch 6 Goud/Crème 40mm ben je altijd op de hoogte van je gezondheid en blijf je moeiteloos verbonden met je omgeving. De Galaxy Watch 6 houdt niet alleen je bloeddruk en hartslag bij, maar stelt je ook in staat om meldingen van je nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Creme 5G te bekijken. De Samsung Galaxy Z Flip 5 is een unieke vouwbare smartphone die perfect in je broekzak past. Met een handomdraai open je het 6,7 inch full hd scherm en sluit je het net zo gemakkelijk weer. Als de telefoon dichtgeklapt is, kun je nog steeds gebruik maken van het kleine 3,4 inch scherm aan de buitenkant om berichten te lezen of video's te bekijken. Daarnaast kun je de smartphone in een hoek van 90 graden vouwen en neerzetten, waardoor je moeiteloos selfies kunt maken of kunt videobellen met je vrienden. Met de 2 camera's aan de achterkant maak je altijd scherpe foto's en met het 256 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte om al je foto's, video's en apps op te slaan. Als je behoefte hebt aan nog meer opslagruimte, is er ook een 512 GB variant beschikbaar. De Samsung Galaxy Z Flip 5 is krachtig genoeg voor de zwaarste taken, zoals het spelen van 3D-games, en met de 3.700 mAh batterij kun je de hele dag genieten van.

Pluspunten
  • Blijf op de hoogte van je gezondheid en meldingen met de bijgeleverde Galaxy Watch 6. Dichtgeklapt de Flip 5 en neem hem eenvoudig mee in je tas of broekzak. Zet het apparaat in een hoek van 90 graden neer en houd je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh gaat niet zo lang mee als die van andere smartphones. De camera's leveren minder scherpe foto's af dan die van andere smartphones in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 40 mm
Diepte 9 mm

Het schermdiagonaal van de televisie is 33,3 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Crème van kleur. 

Bekijk ook andere televisies