1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Creme 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Creme 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

7,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt hoef je je geen zorgen meer te maken over gedoe met kabels. Het is de perfecte combinatie met de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Crème 5G, waarmee je tegelijkertijd je Galaxy Watch en Galaxy Buds kunt opladen. Zo kun je genieten van een opgeruimd en draadloos laadproces. De Samsung Galaxy Z Fold 5 is een revolutionaire smartphone die je kunt openklappen tot een 7,6 inch quad hd scherm, waardoor het functioneert als een kleine tablet. Dit biedt je het comfort om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Wanneer je de Fold 5 dichtklapt, kun je gebruikmaken van het 6,2 inch hd scherm, wat het apparaat transformeert tot een normale smartphone. Met dit grote scherm heb je voldoende ruimte om eenvoudig te multitasken en zware taken uit te voeren, zoals 3D-games en beeldbewerking. Met de optionele S Pen stylus kun je foto's en video's op een uiterst nauwkeurige manier bewerken. Daarnaast kun je met de camera's aan de achterkant van de Samsung Fold 5 haarscherpe foto's maken. Bewaar al je kostbare herinneringen, video's en apps op het ruime 512 GB opslaggeheugen. Houd er echter rekening mee dat de 4.400 mAh batterij bij intensief gebruik mogelijk niet de hele dag meegaat. Deze innovatieve Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Crème 5G en de handige Duo Draadloze Oplader 15.

Pluspunten
  • Dankzij de draadloze oplader kun je zowel je nieuwe Fold 5 als je Galaxy Buds of Watch tegelijk opladen. Open de Fold 5 en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Met dit krachtige toestel kun je de zwaarste apps, 3D-games en multitasken.

Minpunten
  • Er zit geen oplader met kabel in de doos, dus je moet deze apart kopen. Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 12,99 cm
Diepte 0,61 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 7,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies