1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

7,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G is een innovatieve smartphone die je de mogelijkheid biedt om te genieten van een groot 7,6 inch quad hd scherm. Hiermee kun je comfortabel naar je favoriete films en series kijken, alsof je een kleine tablet in handen hebt. Wanneer je de smartphone dichtklapt, kun je het handige 6,2 inch hd scherm gebruiken als een normale smartphone. Dankzij het ruime scherm van de Galaxy Z Fold 5 heb je genoeg ruimte om te multitasken, en met de krachtige processor en het 12 GB werkgeheugen is het geen probleem om zware taken uit te voeren, zoals het spelen van 3D games en het bewerken van beelden. Bovendien kun je met de optionele S Pen stylus foto's en video's op een uiterst nauwkeurige manier bewerken. De camera's aan de achterkant van de Samsung Fold 5 zorgen ervoor dat je haarscherpe foto's kunt maken, en met de telelens kun je zelfs tot 3 keer inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Met een opslaggeheugen van maar liefst 512 GB heb je voldoende ruimte om al je foto's, video's en apps op te slaan. Houd er wel rekening mee dat de batterij van 4.400 mAh bij intensief gebruik mogelijk niet de hele dag meegaat. Al met al biedt de Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G de perfecte combinatie van innovatie, kracht en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Vouw de Fold 5 open en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Gebruik dit krachtige apparaat voor de meest veeleisende apps, 3D-spellen en multitasking. Maak haarscherpe foto's met de verschillende camera's op dit apparaat.

Minpunten
  • Er zit geen oplader bij de doos, dus je moet deze apart kopen. Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 12,99 cm
Diepte 0,61 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 7,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies