1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 128GB Zwart 5G + Accessoirepakket

Tv Samsung Galaxy S23 128GB Zwart 5G + Accessoirepakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met het Samsung Galaxy S23 128GB Zwart 5G + Accessoirepakket ben je direct voorzien van alle benodigde accessoires voor je nieuwe Samsung Galaxy S23. Samsung levert standaard geen oplader mee, maar in deze bundel zit een krachtige 25 watt snellader waarmee je jouw toestel binnen ongeveer een uur volledig kunt opladen. Daarnaast biedt de Clear View book case optimale bescherming voor je S23, terwijl je tegelijkertijd snel en gemakkelijk je meldingen en inkomende oproepen kunt bekijken. De Samsung Galaxy S23 is een compacte en krachtige smartphone die eenvoudig met één hand te bedienen is dankzij het 6,1 inch full hd scherm. Of je nu graag je favoriete 3D-games speelt of gebruik maakt van zware apps, met de S23 verloopt alles moeiteloos. Met de drie camera's aan de achterkant van het toestel - een standaardlens, groothoeklens en telelens - kun je prachtige foto's maken en elk detail vastleggen. Met het 128 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte voor al je foto's, video's en apps, maar als je meer ruimte nodig hebt, kun je ook kiezen voor het 256 GB model. Ondanks dat de 3.900 mAh batterij aan de kleinere kant is, gaat de Galaxy S23 bij gemiddeld gebruik moeiteloos een hele werkdag mee.

Pluspunten
  • Met de hoes en de oplader van de accessoireset ben je direct klaar om te beginnen. Deze krachtige smartphone is geschikt voor veeleisende apps en 3D-games. Je kunt dit compacte apparaat met een 6,1 inch scherm gemakkelijk met één hand bedienen.

Minpunten
  • De batterij van 3.900 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,63 cm
Breedte 7,09 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies