1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

7,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de meegeleverde Samsung Oplader 25 Watt Zwart laad je de Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G razendsnel op. Binnen een half uur zit de batterij voor ongeveer de helft vol, waardoor je nooit lang hoeft te wachten om weer aan de slag te gaan. Klap de Fold 5 open en ontdek het indrukwekkende 7,6 inch quad hd scherm, dat fungeert als een kleine tablet. Hiermee geniet je van een comfortabele kijkervaring tijdens het kijken van je favoriete films en series. Wanneer je de Fold 5 dichtklapt, transformeert het naar een normale smartphone met een 6,2 inch hd scherm. Dit compacte formaat maakt het gemakkelijk om het toestel overal mee naartoe te nemen, terwijl je nog steeds profiteert van een geweldige beeldkwaliteit. Het grote scherm biedt voldoende ruimte om te multitasken, zodat je moeiteloos zware taken kunt uitvoeren, zoals het spelen van 3D-games en het bewerken van beelden. Om je creatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, is de Fold 5 compatibel met de los verkrijgbare S Pen stylus. Hiermee kun je foto's en video's extra nauwkeurig bewerken en je artistieke talenten uiten. Met de camera's aan de achterkant van de Samsung Fold 5 maak je haarscherpe foto's die je direct kunt delen met vrienden en familie. Bewaar al je waardevolle herinneringen, video's en apps op het royale 256.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je de batterij binnen dertig minuten voor de helft op. Vouw de Fold 5 open en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Je gebruikt dit krachtige apparaat voor de meest veeleisende apps, 3D-games en multitasken.

Minpunten
  • Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 12,99 cm
Diepte 0,61 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 7,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies