1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 128GB Groen 5G + Clear View Book Case Groen

Tv Samsung Galaxy S23 128GB Groen 5G + Clear View Book Case Groen

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 128GB Groen 5G ben je verzekerd van een krachtige en compacte smartphone. Het toestel wordt geleverd met een handige Samsung Clear View Book Case, waarmee je jouw telefoon beschermt tegen schade. Deze case heeft een venster in de voorflap, waardoor je direct de tijd, meldingen en inkomende oproepen kunt zien zonder het hoesje te openen. Met het 6,1 inch full hd scherm bedien je de Samsung Galaxy S23 gemakkelijk met één hand. Dit maakt het gebruik van deze smartphone erg comfortabel. Bovendien kun je zonder enige moeite je favoriete 3D-games spelen of andere zware apps gebruiken. De S23 is uitgerust met 3 camera's aan de achterkant: een standaard-, groothoek- en telelens. Met de telelens kun je tot 3 keer inzoomen zonder dat de foto's minder scherp worden. De Samsung Galaxy S23 heeft een opslagcapaciteit van 128 GB, wat voldoende ruimte biedt voor al je foto's, video's en apps. Mocht je behoefte hebben aan meer opslagruimte, dan is er ook een 256 GB model beschikbaar. De batterij van 3.900 mAh gaat bij gemiddeld gebruik een hele werkdag mee, maar is relatief klein. Gelukkig kun je de batterij in ongeveer één uur volledig opladen met de los verkrijgbare Samsung 25 watt snellader. Met de Samsung Galaxy S23 128GB Groen 5G + Clear View Book Case Groen heb je alles wat je nodig hebt voor een gew.

Pluspunten
  • Je ziet je meldingen en inkomende oproepen zonder dat je de hoes openklapt. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Je kunt dit handzame apparaat met een 6,1 inch scherm gemakkelijk met één hand bedienen.

Minpunten
  • Samsung komt niet met een oplader, dus je moet er apart een kopen. De batterij van 3.900 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,63 cm
Breedte 7,09 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Groen van kleur. 

Bekijk ook andere televisies