1. inrichting
  2. Google Pixel 6a 128GB Zwart 5G + Just in Case Soft Back Cover Transparant

Tv Google Pixel 6a 128GB Zwart 5G + Just in Case Soft Back Cover Transparant

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Just in case Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Just in case Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Just in case Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Just in case Unknown tv

Met de Just in Case Soft Back Cover Transparant bescherm je jouw Google Pixel 6a 128GB Zwart 5G tegen schade. Deze transparante back cover biedt uitstekende bescherming voor zowel de achterkant als de zijkanten van je Google smartphone, waardoor krassen en butsen geen kans krijgen. De Google Pixel 6a is een indrukwekkende middenklasse smartphone met een compact scherm dat gemakkelijk met één hand te bedienen is. Deze geweldige telefoon draait op stock Android, wat betekent dat er weinig overbodige apps op staan en je als eerste kunt genieten van de nieuwste Android updates. Met een krachtige processor en een indrukwekkend 6 GB werkgeheugen kun je snel schakelen tussen verschillende apps. De Pixel 6a is zelfs geschikt voor zware taken, zoals het spelen van 3D games. Aan de achterkant van de telefoon vind je twee camera's: een standaardlens en een groothoeklens. Hiermee kun je haarscherpe foto's en video's maken in verbluffende 4K kwaliteit. Met maar liefst 128 GB opslaggeheugen heb je meer dan genoeg ruimte om al je foto's, apps en andere bestanden op te slaan. En dankzij de krachtige 4.410 batterij gaat de Pixel 6a ongeveer een hele dag mee. En als je batterij toch leeg raakt, kun je deze snel opladen met een los verkrijgbare 20 watt snellader. Binnen een half uur is je batterij weer volledig opgeladen en kun je weer volop genieten.

Pluspunten
  • Met de doorzichtige achtercover bescherm je je smartphone vanaf dag één tegen schade. De Google Pixel 6a draait op de originele versie van Android, met weinig voorgeïnstalleerde apps en je ontvangt als eerste de nieuwste Android updates. Dit apparaat is krachtig, dus je kunt soepel wisselen tussen verschillende zware apps.

Minpunten
  • Met een geheugenkaart breid je het geheugen van deze smartphone niet uit.

Veelgestelde vragen over de Just in case Unknown televisie

De Just in case Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,22 cm
Breedte 7,18 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Just in case Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Just in case Unknown tv is Transparant van kleur. 

Bekijk ook andere televisies