1. inrichting
  2. Apple iPhone 14 Pro 128GB Goud

Tv Apple iPhone 14 Pro 128GB Goud

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

De Apple iPhone 14 Pro 128GB Goud is een revolutionair toestel dat is voorzien van de nieuwste technologieën. Een opvallend kenmerk van dit toestel is dat het geen notch meer heeft. In plaats daarvan zijn alle sensoren verwerkt in een pilvormige inkeping genaamd Dynamic Island. Hier zie je handige notificaties van apps en op het always-on scherm kun je altijd je widgets bekijken. Met de 48 megapixel standaardlens maak je nu nog gedetailleerdere foto's, zelfs in het donker. Daarnaast beschikt de iPhone 14 Pro over een groothoek- en telelens, die beide de Nachtmodus ondersteunen. Hierdoor maak je bij weinig licht nog scherpere foto's dan met de iPhone 13 Pro. De iPhone 14 Pro is niet alleen snel, maar ook energiezuinig dankzij de krachtige A16 Bionic chip en 6 GB werkgeheugen. Hierdoor gaat de batterij van het toestel moeiteloos een hele dag mee. Met een opslaggeheugen van 128 GB heb je voldoende ruimte om al je foto's, apps en bestanden op te slaan. Het heldere 6,1 inch OLED scherm zorgt voor een hoge kwaliteit weergave van al je favoriete series en films. Bovendien zijn de beelden dankzij ProMotion vloeiend en rustgevend voor je ogen. Wil je nog meer schermruimte? Dan kun je kiezen voor de grotere iPhone 14 Pro Max. Let op: bij dit toestel worden geen oplader en oordopjes meegeleverd. Gebruik.

Pluspunten
  • Deze iPhone is kleiner dan de iPhone Xr/11 en kan met één hand worden bediend

    .

    De iPhone X/Xs/11 Pro/12 Pro hebben dezelfde grootte. Het toestel heeft geen inkeping meer, waardoor je meer schermruimte hebt. De iPhone 14 Pro is energiezuiniger dan de iPhone 13 Pro, waardoor de batterij 1 uur langer meegaat.

Minpunten
  • De batterij heeft een kortere levensduur dan die van de iPhone 14 Pro Max. Een oplader en oordopjes worden niet meegeleverd en moet je daarom apart aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,75 cm
Breedte 7,15 cm
Diepte 0,785 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Goud van kleur. 

Bekijk ook andere televisies