1. inrichting
  2. Nokia G22 128GB Blauw 4G

Tv Nokia G22 128GB Blauw 4G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nokia Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Nokia Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Nokia Unknown

Schermdiagonaal

6,5 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Nokia Unknown tv

De Nokia G22 128GB Blauw 4G is een innovatieve smartphone die je zelf gemakkelijk kunt repareren. Met vervangbare onderdelen hoef je je toestel niet langer op te sturen voor reparaties. Bestel eenvoudig een nieuw beeldscherm, batterij, oplaadpoort of behuizing en vervang het kapotte onderdeel zelf. Binnen no-time is je Nokia G22 weer als nieuw! Deze smartphone is ideaal voor sociale media, bellen en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Dankzij de indrukwekkende 5.050 mAh batterij gaat de Nokia G22 bij gemiddeld gebruik moeiteloos langer dan één dag mee. Met 128 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte om al je foto's, apps en bestanden op te slaan. Met de 3 camera's aan de achterkant van de Nokia G22, inclusief een standaard- en macrolens en een dieptesensor, leg je elk moment haarscherp vast. Het 6,5 inch scherm is groter dan gemiddeld, waardoor bediening met één hand wat lastiger kan zijn. Kies voor de Nokia G22 128GB Blauw 4G en ervaar de kracht van een smartphone die je zelf kunt repareren, zonder gedoe en zonder het gemis van je geliefde toestel!

Pluspunten
  • Als ze kapot gaan, vervang je zelf de oplaadpoort, batterij, behuizing en het beeldscherm. Met de grote batterij van 5.050 mAh raakt je smartphone niet snel leeg. Met het geheugen van 128 GB heb je voldoende ruimte voor je apps, foto's en bestanden.

Minpunten
  • Je maakt minder mooie foto's dan met andere smartphones van deze prijs

    .

    Nokia levert geen oplader mee, je moet deze apart kopen.

Veelgestelde vragen over de Nokia Unknown televisie

De Nokia Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,5 cm
Breedte 7,62 cm
Diepte 0,85 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,5 inch.

De Nokia Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Nokia Unknown tv is Blauw van kleur. 

Bekijk ook andere televisies