1. inrichting
  2. Nothing Phone (2) 256GB Zwart 5G

Tv Nothing Phone (2) 256GB Zwart 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nothing Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Nothing Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Nothing Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Nothing Unknown tv

De Nothing Phone (2) 256GB Zwart 5G is een unieke middenklasse smartphone met een onderscheidend ontwerp. De achterkant van glas onthult de interne onderdelen van de Nothing smartphone, terwijl de ledstrips aan de achterkant, ook wel bekend als de Glyph-interface, oplichten om je op de hoogte te stellen van meldingen en de oplaadstatus van de telefoon weer te geven. Met het Nothing OS heb je geen last van onnodige vooraf geïnstalleerde apps, waardoor er meer ruimte overblijft op het 256 GB opslaggeheugen voor je apps, foto's en bestanden. Als je nog meer ruimte nodig hebt, is er ook een 512 GB model beschikbaar. Geniet van comfortabel kijken naar je favoriete films en series op het grote 6,7 inch full HD-scherm van de Nothing Phone 2. Dit toestel is in staat om zelfs de meest veeleisende taken aan te kunnen en schakelt soepel tussen verschillende apps. Met de standaard- en groothoeklens aan de achterkant maak je scherpe foto's van hoge kwaliteit. De krachtige 4.700 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik de hele dag mee en als je toch moet opladen, kan dit razendsnel met een apart verkrijgbare oplader. De Nothing Phone (2) 256GB Zwart 5G is niet alleen een smartphone met een uniek ontwerp, maar ook een krachtig apparaat dat aan al je behoeften voldoet. Of je nu van multimedia geniet, productief wilt zijn of geweldige foto's wilt maken, deze tele.

Pluspunten
  • Het ontwerp en de transparante achterkant geven deze telefoon een unieke uitstraling. Er zijn maar weinig onnodige extra apps geïnstalleerd op deze telefoon. Dit krachtige toestel is bedoeld voor het gebruik van zware apps en 3D-games.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,7 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Nothing Unknown televisie

De Nothing Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,21 cm
Breedte 7,63 cm
Diepte 0,85 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Nothing Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Nothing Unknown tv is Grijs van kleur. 

Bekijk ook andere televisies