1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Paars 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Paars 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Paars 5G en de meegeleverde Samsung Oplader 25 Watt Zwart geniet je van een razendsnelle oplaadervaring. Binnen slechts een half uur is de batterij al voor ongeveer de helft opgeladen. Deze vouwbare smartphone past gemakkelijk in je broekzak en biedt een unieke ervaring. Met het 6,7 inch full HD-scherm kun je eenvoudig schakelen tussen open en dicht. Daarnaast is er aan de buitenkant van de dichtgeklapte Samsung Flip 5 een handig 3,4 inch scherm aanwezig waarop je berichten kunt lezen of video's kunt bekijken. Maak je klaar om onvergetelijke momenten vast te leggen en te delen met de 2 camera's aan de achterkant van deze smartphone. De foto's die je maakt zullen scherp en levendig zijn. Met het opslaggeheugen van 256 GB heb je voldoende ruimte om al je foto's, video's en apps op te slaan. Als je echter meer ruimte nodig hebt, kun je kiezen voor de 512 GB variant. Deze Galaxy Flip 5 is niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar kan ook de zwaarste taken aan, zoals het spelen van 3D-games. Houd er echter rekening mee dat de kleine 3.700 mAh batterij soms gedurende de dag moet worden opgeladen.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je de batterij binnen een halfuur voor de helft op. Klap de Flip 5 dicht en neem hem gemakkelijk mee in je tas of broekzak. Zet het apparaat in een hoek van 90 graden neer en houd je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh heeft een kortere levensduur dan die van andere smartphones. De camera's maken minder scherpe foto's dan die van andere smartphones in dezelfde prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 7,79 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies