1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

7,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G is een revolutionaire smartphone met een bijgeleverde Samsung Oplader 25 Watt Zwart, waarmee je jouw toestel in een mum van tijd kunt opladen. Binnen slechts dertig minuten is de batterij al voor ongeveer de helft vol. Het unieke aan dit toestel is de mogelijkheid om hem open te klappen, waardoor je een prachtig 7,6 inch quad hd scherm hebt dat als een kleine tablet fungeert. Hierdoor kun je op comfortabele wijze genieten van je favoriete films en series. Wanneer je de Samsung Galaxy Z Fold 5 weer dichtklapt, kun je gebruikmaken van het handige 6,2 inch hd scherm, dat perfect functioneert als een normale smartphone. Het grote scherm biedt voldoende ruimte om te multitasken en maakt het uitvoeren van zware taken, zoals 3D games en beeldbewerking, een fluitje van een cent. Wil je jouw foto's en video's extra nauwkeurig bewerken? Dan kun je een los verkrijgbare S Pen stylus gebruiken. Met de hoogwaardige camera's aan de achterkant van de Samsung Fold 5 maak je haarscherpe foto's. Alle foto's, video's en apps kun je probleemloos opslaan op het ruime 512 GB opslaggeheugen. Houd er echter rekening mee dat de 4.400 mAh batterij bij intensief gebruik niet altijd een hele dag meegaat. Desondanks is de Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G een indrukwekkend toestel dat je in staat.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je de batterij in een half uur voor de helft op. Vouw de Fold 5 open en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Je gebruikt deze krachtige telefoon voor de meest veeleisende apps, 3D-games en multitasking.

Minpunten
  • Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 12,99 cm
Diepte 0,61 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 7,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies