1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Creme 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 Watt

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Creme 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 Watt

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Duo Draadloze Oplader 15 Watt heb je de mogelijkheid om zowel je nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Crème 5G als je Galaxy Watch of Galaxy Buds gelijktijdig op te laden. Geen gedoe meer met kabels! De Flip 5 is een revolutionaire vouwbare smartphone die moeiteloos in je broekzak past. Met een 6,7 inch full hd scherm dat eenvoudig open en dicht te klappen is, biedt deze smartphone een unieke ervaring. Daarnaast is er aan de buitenkant van de dichtgeklapte Samsung Flip 5 een handig 3,4 inch scherm aanwezig waarop je eenvoudig berichten kunt lezen of video's kunt bekijken. De Samsung Galaxy Z Flip 5 beschikt over een opvallende functie: de mogelijkheid om de smartphone in een hoek van 90 graden te vouwen en vervolgens neer te zetten. Dit maakt het maken van selfies of het videobellen met vrienden kinderspel. Met de 2 camera's aan de achterkant van het toestel maak je bovendien haarscherpe foto's. Je hoeft je geen zorgen te maken over opslagruimte, want met het ruime 512 GB opslaggeheugen is er genoeg plek voor al je foto's, video's en apps. De Galaxy Flip 5 is bovendien geschikt voor zelfs de zwaarste taken, zoals het spelen van 3D-games. En mocht de batterij gedurende de dag leeg raken, dan kun je deze eenvoudig opladen dankzij de 3.700 mAh batterij.

Pluspunten
  • Dankzij de draadloze oplader kun je tegelijkertijd je nieuwe Flip 5 opladen met je Galaxy Buds of Watch. Vouw de Flip 5 dicht en neem hem gemakkelijk mee in je tas of broekzak. Zet het apparaat in een hoek van 90 graden neer en laat je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh gaat niet zo lang mee als die van andere smartphones. De camera's maken minder scherpe foto's dan die van andere smartphones in dezelfde prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 7,79 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies