1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Creme 5G

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Creme 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,8 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Creme 5G is een smartphone die uitblinkt in zijn camera's. Met maar liefst 4 camera's aan de achterkant maak je foto's en video's van professionele kwaliteit. De telelens biedt een indrukwekkende zoommogelijkheid van tot wel 10 keer zonder kwaliteitsverlies. Bovendien beschikken zowel de 200 megapixel standaardlens als alle andere cameralenzen over een nachtmodus, waardoor je zelfs bij weinig licht realistische foto's kunt maken. Met een opslaggeheugen van 256 GB heb je voldoende ruimte om al je foto's, apps en bestanden op te slaan. Voor wie nog meer ruimte nodig heeft, is er ook een 512 GB model beschikbaar. Het grote 6,8 inch scherm van de Galaxy S23 Ultra biedt een indrukwekkende kijkervaring. Met zijn scherpe quad hd resolutie kun je comfortabel genieten van je favoriete films en series. Dankzij de krachtige Snapdragon processor en het 8 GB werkgeheugen voer je moeiteloos zware taken uit en schakel je snel tussen verschillende apps. Bovendien wordt de smartphone geleverd met een S Pen stylus, waarmee je nauwkeurige aantekeningen kunt maken en foto's en video's kunt bewerken. De Samsung Galaxy S23 Ultra heeft een grote 5.000 mAh batterij, die bij gemiddeld gebruik de hele dag meegaat. En mocht je toch even snel willen opladen, dan kun je gebruikmaken van de los verkrijgbare 45 watt snellader. Kortom.

Pluspunten
  • Met de telelens kan je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Je krijgt Android-updates tot en met februari 2027 verzekerd.

Minpunten
  • Samsung wordt geleverd zonder oplader, dus je moet deze apart aanschaffen. Met één hand is het moeilijk om het grote scherm van 6,8 inch te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,8 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Crème van kleur. 

Bekijk ook andere televisies