1. inrichting
  2. Apple iPhone 13 128GB Groen

Tv Apple iPhone 13 128GB Groen

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

Met de Apple iPhone 13 128GB Groen maak je verbluffende foto's, scherper dan ooit tevoren. Dankzij de geavanceerde camera's kun je zelfs bij weinig licht heldere en kleurrijke foto's vastleggen. De beeldstabilisatie is ook verbeterd, waardoor je foto's minder snel bewogen zijn en nog scherper worden. Daarnaast kun je met de nieuwe Cinematic Mode het focuspunt tijdens en na het filmen wijzigen, waardoor je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten. Met het ruime opslaggeheugen van 128 GB heb je meer dan genoeg ruimte voor al jouw apps en bestanden. Het 6,1 inch scherm is voorzien van een smalle inkeping voor de FaceTime camera, waardoor deze minder opvallend aanwezig is en je optimaal kunt genieten van het scherpe beeld. Dankzij de nieuwe A15 Bionic Chip en 4 GB werkgeheugen is de iPhone 13 sneller en krachtiger dan ooit tevoren. En met de grote batterij gaat deze telefoon maar liefst 2,5 uur langer mee dan zijn voorganger, de iPhone 12. Je kunt de hele dag door zonder tussentijds opladen genieten van jouw iPhone 13. Let op: bij de aankoop van de Apple iPhone 13 wordt geen oplader en oordopjes meegeleverd. Je kunt echter gebruik maken van jouw huidige accessoires of deze los aanschaffen. Met de Apple iPhone 13 128GB Groen haal je een krachtige en geavanceerde smartphone in huis waarmee.

Pluspunten
  • Je kijkt films en series in hoge kwaliteit op het scherpe 6,1 inch OLED-scherm. De grote batterij gaat bij gemiddeld gebruik de hele dag mee zonder tussentijds op te laden. Deze iPhone is kleiner dan de iPhone Xr/11 en bedien je net zoals de iPhone 8/X/Xs/12 met één hand.

Minpunten
  • Een oplader en oordopjes zijn niet inbegrepen en moet je dus apart aanschaffen. Je hebt geen telelens om zonder kwaliteitsverlies in te zoomen, zoals op de iPhone 13 Pro (Max).

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,67 cm
Breedte 7,15 cm
Diepte 0,77 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Groen van kleur. 

Bekijk ook andere televisies