1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Roze 5G

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Roze 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,8 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Roze 5G is een revolutionaire smartphone die uitblinkt in zijn indrukwekkende camera's. Met niet minder dan 4 camera's aan de achterkant van het toestel, leg je haarscherpe foto's en verbluffende 8K-video's vast. De telelens stelt je in staat om tot wel 10 keer in te zoomen zonder dat je foto's aan kwaliteit verliezen. Bovendien beschikken zowel de standaardlens van maar liefst 200 megapixels als alle andere cameralenzen over een geavanceerde nachtmodus, waardoor je zelfs bij weinig licht realistische foto's kunt maken. Met een ruim opslaggeheugen van 512 GB biedt deze smartphone voldoende ruimte om al je foto's, apps en opgeslagen series en films op te slaan. Het grote 6,8 inch scherm van de Galaxy S23 Ultra zorgt voor een meeslepende kijkervaring, hoewel het bedienen van het toestel met één hand wellicht wat moeilijker kan zijn. Dankzij de scherpe quad hd-resolutie geniet je echter in alle comfort van je favoriete films en series. Daarnaast zorgt de krachtige Snapdragon-processor in combinatie met 12 GB werkgeheugen ervoor dat je moeiteloos de zwaarste taken kunt uitvoeren en snel kunt schakelen tussen verschillende apps. Een unieke toevoeging aan dit toestel is de meegeleverde S Pen stylus, waarmee je nauwkeurige aantekeningen kunt maken en foto's en video's kunt bewerken.

Pluspunten
  • Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Met de royale opslagcapaciteit van 512 GB is er voldoende ruimte voor al je apps en mediabestanden.

Minpunten
  • Samsung levert geen oplader mee, dus je moet deze apart aanschaffen. Het grote 6,8 inch scherm is moeilijk met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,8 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Roze van kleur. 

Bekijk ook andere televisies