1. inrichting
  2. Fairphone 4 256GB Groen 5G + Back Cover Groen

Tv Fairphone 4 256GB Groen 5G + Back Cover Groen

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Fairphone Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Fairphone Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Fairphone Unknown

Schermdiagonaal

6,3 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Fairphone Unknown tv

Bescherm je splinternieuwe Fairphone 4 256GB Groen 5G tegen mogelijke schade met de Protective Back Cover Groen. Deze back cover biedt volledige bescherming voor de zijkanten en achterkant van je smartphone, zodat krassen en deuken voorgoed verleden tijd zijn. De Fairphone 4 is een smartphone die duurzaamheid hoog in het vaandel draagt en eerlijke productie stimuleert. Het toestel is grotendeels vervaardigd uit gerecyclede materialen en biedt de mogelijkheid om onderdelen eenvoudig zelf te vervangen wanneer ze niet meer naar behoren functioneren. Hierdoor is de Fairphone 4 wellicht iets dikker dan andere smartphones, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor een toestel dat bijdraagt aan een betere wereld. Bij aankoop van de Fairphone 4 ontvang je niet alleen de standaard 2 jaar garantie van Coolblue, maar ook nog eens 3 jaar extra garantie van Fairphone zelf. Hierdoor ben je maar liefst 5 jaar lang verzekerd van optimale ondersteuning en service. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je aankoop te registreren bij Fairphone. Op die manier profiteer je niet alleen van een langer garantieperiode, maar ook van de gemoedsrust dat je een product hebt gekozen dat écht betrouwbaar is. De Fairphone 4 is perfect geschikt voor al je dagelijkse taken, zoals het gebruik van sociale media, Spotify en YouTube. Met het 6,3 inch full HD-scherm geniet je van gedetailleerde beelden tijdens het kijken van films en het spelen van spelletjes. Let wel op.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde hoesje bescherm je jouw smartphone vanaf dag één tegen schade. Dit apparaat is grotendeels gemaakt van gerecyclede materialen en is dus milieuvriendelijker. Verschillende onderdelen kan je zelf gemakkelijk vervangen voor een relatief lage prijs.

Minpunten
  • Het beeldscherm van deze smartphone is minder scherp dan dat van andere smartphones in dezelfde prijsklasse. Er wordt geen oplader en usb C kabel meegeleverd, dus je moet deze apart aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Fairphone Unknown televisie

De Fairphone Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,2 cm
Breedte 7,55 cm
Diepte 0,1 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,3 inch.

De Fairphone Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Fairphone Unknown tv is Groen van kleur. 

Bekijk ook andere televisies