1. inrichting
  2. Apple iPhone 11 128GB Zwart + Apple Usb C Oplader 20W

Tv Apple iPhone 11 128GB Zwart + Apple Usb C Oplader 20W

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

Let op: oordopjes worden niet meegeleverd en schaf je daarom los aan. Met de Apple iPhone 11 128GB Zwart + Apple Usb C Oplader 20W laad je jouw iPhone binnen een half uur voor 50% op. Dit toestel is voorzien van een ultragroothoeklens, waarmee je moeiteloos grote groepen mensen of een weids landschap kunt vastleggen. Tijdens het filmen kun je gemakkelijk switchen tussen de standaardlens en groothoeklens, zodat je altijd het perfecte beeld krijgt. Naast het indrukwekkende camerasysteem biedt deze iPhone ook voldoende opslagruimte. Met 128GB kun je al je foto's, apps en andere bestanden probleemloos opslaan. En als je nog meer ruimte nodig hebt, kun je altijd kiezen voor de 128GB variant. Bovendien is deze iPhone uitgerust met Face ID, waarmee je jouw toestel sneller kunt ontgrendelen en het werkt ook nog eens vanuit een bredere hoek dan bij oudere modellen. De iPhone 11 Zwart is niet alleen functioneel, maar ook nog eens duurzaam. Het toestel is waterdicht en het glazen scherm is bestand tegen krassen, zodat je jouw smartphone zonder zorgen overal mee naartoe kunt nemen. Kortom, met de Apple iPhone 11 128GB Zwart + Apple Usb C Oplader 20W haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige smartphone in huis, maar ook een stijlvolle en betrouwbare metgezel voor al.

Pluspunten
  • Met de oplader van Apple is jouw iPhone na een half uur voor 50% opgeladen. Met de groothoeklens leg je moeiteloos een groot gebouw of een uitgestrekt panorama vast. Dankzij de snelle A13 processor kan jouw toestel ook de zwaarste apps aan.

Minpunten
  • Deze iPhone past, net als de iPhone Xr/12 Pro Max, niet in elke broekzak en is minder makkelijk met één hand te bedienen

    .

    De iPhone 7/8/12/12 Pro zijn kleiner. Oordopjes worden niet meegeleverd en dienen daarom apart aangeschaft te worden. Het toestel heeft geen 3,5 mm aansluiting om een koptelefoon of oordopjes op aan te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,09 cm
Breedte 7,57 cm
Diepte 0,83 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Wit van kleur. 

Bekijk ook andere televisies