1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Crème 5G + Galaxy Watch5 Zilver 4

Tv Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Crème 5G + Galaxy Watch5 Zilver 4

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

44 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Galaxy Watch5 Zilver 44mm om je pols ben je altijd op de hoogte van je meldingen en oproepen, terwijl je geniet van de nieuwe Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Crème 5G. Deze smartwatch maakt het ook mogelijk om contactloos te betalen en biedt een uitgebreid inzicht in je gezondheid dankzij verschillende ingebouwde sensoren. De S23 Plus is een krachtige smartphone met een groot 6,6 inch scherm, perfect om comfortabel naar je favoriete films en series te kijken in full hd. Dankzij de krachtige Snapdragon-processor is dit toestel in staat om de zwaarste taken en 3D-games moeiteloos aan te kunnen. De Galaxy S23 Plus is uitgerust met 3 camera's aan de achterkant, waarmee je haarscherpe foto's en verbluffende 8K-video's kunt maken. Met het ruime 256 GB opslaggeheugen kun je al je foto's, apps en andere bestanden gemakkelijk opslaan. Mocht je meer ruimte nodig hebben, dan is er ook een 512 GB model beschikbaar. En maak je geen zorgen over de batterijduur, want de 4.700 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik ongeveer een hele dag mee. Met deze combinatie van de Samsung Galaxy S23 Plus en de Galaxy Watch5 Zilver 44mm ben je klaar om moeiteloos verbonden te blijven en te genieten van al het moois dat de technologie te bieden heeft.

Pluspunten
  • Bekijk uw meldingen en beantwoord binnenkomende oproepen op de bijgeleverde Galaxy Watch5. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. U bent gegarandeerd van Android-updates tot en met februari 2027.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,6 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,78 cm
Breedte 44 mm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 44 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Crème van kleur. 

Bekijk ook andere televisies