1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Zwart 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 Watt

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Zwart 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 Watt

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Duo Draadloze Oplader 15 Watt hoef je je geen zorgen meer te maken over kabels. Je kunt nu tegelijkertijd je nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Zwart 5G, je Galaxy Watch en je Galaxy Buds opladen. Deze draadloze oplader is een handige toevoeging aan je dagelijkse routine. De Samsung Galaxy Z Flip 5 is een opvouwbare smartphone die perfect in je broekzak past. Met een 6,7 inch full HD-scherm kun je eenvoudig video's bekijken en berichten lezen. Daarnaast heeft de telefoon aan de buitenkant een klein 3,4 inch scherm dat handig is om snel een bericht te beantwoorden of een selfie te maken. Met de 2 camera's aan de achterkant maak je haarscherpe foto's en met het ruime 512 GB opslaggeheugen kun je al je foto's en video's probleemloos opslaan. Zelfs de zwaarste taken, zoals 3D-games, zijn geen probleem voor deze telefoon. En met de 3.700 mAh batterij hoef je je geen zorgen te maken over het opladen gedurende de dag. Met de Samsung Duo Draadloze Oplader 15 Watt en de Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Zwart 5G heb je alles wat je nodig hebt voor een geweldige smartphone-ervaring. Geniet van het gemak van draadloos opladen en de krachtige prestaties van de Galaxy Z Flip 5.

Pluspunten
  • Dankzij de draadloze oplader kun je jouw nieuwe Flip 5 tegelijkertijd opladen met je Galaxy Buds of Watch. Klap de Flip 5 dicht en neem hem eenvoudig mee in je tas of broekzak. Zet het apparaat in een hoek van 90 graden neer en houd je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones. De camera's maken minder scherpe foto's dan die van andere smartphones in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 7,79 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies