1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Groen 5G + Galaxy Watch5 Zwart 44

Tv Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Groen 5G + Galaxy Watch5 Zwart 44

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

44 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Groen 5G en de bijgeleverde Galaxy Watch5 Zwart 44mm heb je alles wat je nodig hebt voor een geavanceerde en stijlvolle ervaring. Met de Galaxy Watch5 kun je eenvoudig al je meldingen en oproepen bekijken die binnenkomen op je nieuwe Samsung Galaxy S23 Plus. Maar dat is niet alles, want deze slimme horloge stelt je ook in staat om contactloos te betalen en geeft je waardevolle inzichten in je gezondheid dankzij de verschillende sensoren. De Samsung Galaxy S23 Plus is een krachtige smartphone met een groot 6,6 inch scherm. Geniet van comfortabel kijken naar je favoriete films en series op het full hd scherm. Dankzij de krachtige Snapdragon processor is dit toestel geschikt voor zelfs de meest veeleisende taken en 3D-games. Met de 3 camera's aan de achterkant van de Galaxy S23 Plus maak je haarscherpe foto's en schiet je verbluffende 8K-video's. Bewaar al je foto's, apps en andere bestanden zonder zorgen dankzij het ruime 256 GB opslaggeheugen. En als je nog meer ruimte nodig hebt, kun je altijd kiezen voor het 512 GB model. Met de indrukwekkende 4.700 mAh batterij gaat deze telefoon bij gemiddeld gebruik ongeveer een hele dag mee, zodat je altijd verbonden blijft, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Bekijk uw meldingen en beantwoord inkomende oproepen op de bijgeleverde Galaxy Watch5. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-spellen. U bent verzekerd van Android-updates tot en met februari 2027.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,6 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,78 cm
Breedte 44 mm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 44 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Groen van kleur. 

Bekijk ook andere televisies