1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S22 128GB Zwart 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15W

Tv Samsung Galaxy S22 128GB Zwart 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15W

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy S22 128GB Zwart 5G is een krachtige smartphone die wordt geleverd met de handige Samsung Duo Draadloze Oplader 15W. Met deze oplader kun je niet alleen je nieuwe Galaxy S22 in slechts 2 uur volledig opladen, maar ook gelijktijdig je Galaxy Watch of oordopjes opladen. Deze draadloze oplader biedt dus een handige en efficiënte oplossing voor al je oplaadbehoeften. De Galaxy S22 is een compacte telefoon die gemakkelijk in je zak past en eenvoudig met één hand te bedienen is dankzij het 6,1 inch full hd-scherm. Met de 3 camera's aan de achterkant van de smartphone, inclusief een nachtmodus, maak je zelfs in het donker scherpe en kleurrijke foto's. De telelens stelt je in staat om 3 keer in te zoomen zonder verlies van fotokwaliteit. Met het ruime 128 GB opslaggeheugen kun je al je foto's en apps opslaan. Hoewel de S22 een compact toestel is, heeft het een kleine 3.700 mAh batterij. Hoewel het toestel zuinig is, kan het bij intensief gebruik nodig zijn om de batterij gedurende de dag op te laden. Gelukkig kun je met de apart verkrijgbare Samsung 25W oplader je smartphone in iets meer dan een uur volledig opladen. Let op: Samsung levert geen bedrade oplader mee, dus het is aan te raden om een losse Samsung 25 watt oplader aan te schaffen. Met de Samsung Galaxy S22 128.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde draadloze oplader laad je jouw nieuwe S22 volledig op in 2 uur. Je kunt dit compacte apparaat met een 6,1 inch scherm gemakkelijk met één hand bedienen. Met de diverse camera's op dit apparaat maak je foto's met een haarscherpe kwaliteit.

Minpunten
  • Samsung levert geen oplaadkabel mee, dus die moet je apart kopen. De batterij van 3.700 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,6 cm
Breedte 7,06 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies