1. inrichting
  2. Apple iPhone 12 64GB Blauw

Tv Apple iPhone 12 64GB Blauw

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

De Apple iPhone 12 64GB Blauw biedt niet alleen toegang tot het 5G-netwerk, maar zorgt er ook voor dat je zelfs op drukke plaatsen een stabiele internetverbinding hebt. Met het beperkte opslaggeheugen van 64 GB heb je ruimte voor een aantal apps en enkele foto's. Als je meer ruimte nodig hebt, kun je kiezen voor de varianten met 128 GB of 256 GB. Het 6.1 inch scherm maakt gebruik van OLED-technologie, waardoor de zwarte tinten echt diepzwart zijn. De achterkant van het toestel is gemaakt van glas, wat betekent dat je het draadloos kunt opladen. De aluminium zijkanten hebben het kenmerkende hoekige ontwerp dat we kennen van de iPad Pro. Aan de achterkant van de iPhone 12 64GB Blauw vind je niet één, maar twee camera's: een groothoeklens en een ultragroothoeklens. Met de tweede camera kun je indrukwekkende landschappen en grote gebouwen vastleggen. Zelfs bij weinig licht kun je gebruikmaken van de Nachtmodus om heldere en gedetailleerde foto's te maken. Dankzij de krachtige A14 Bionic-chip en het 4 GB werkgeheugen is dit toestel nog sneller dan zijn voorgangers. Het is echter belangrijk om op te merken dat een adapter en oordopjes niet standaard worden meegeleverd. Je kunt je huidige accessoires gebruiken of ze apart aanschaffen. Met de Apple iPhone 12 64GB Blauw geniet je van geav.

Pluspunten
  • Deze iPhone is compatibel met het nieuwe, snelle 5G-netwerk. Je kunt films en series in hoge kwaliteit bekijken op het scherpe OLED-scherm. Deze iPhone is kleiner dan de iPhone Xr/11 en kan met één hand bediend worden, net als de iPhone 7/8/11 Pro/12 Pro.

Minpunten
  • Met een refresh rate van 60 keer per seconde is het scherm minder vloeiend dan dat van vergelijkbare smartphones. Een adapter en oordopjes worden niet standaard meegeleverd en moet je daarom apart aanschaffen. Het toestel heeft geen 3,5 mm aansluiting waar je een koptelefoon of oordopjes op kunt aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,67 cm
Breedte 7,15 cm
Diepte 0,74 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Blauw van kleur. 

Bekijk ook andere televisies