1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 128GB Groen 5G + Duo Draadloze Oplader 15W

Tv Samsung Galaxy S23 128GB Groen 5G + Duo Draadloze Oplader 15W

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 128GB Groen 5G + Duo Draadloze Oplader 15W heb je de perfecte combinatie van een krachtige smartphone en een handige draadloze oplader. Met deze oplader laad je niet alleen je nieuwe Samsung Galaxy S23 128GB Groen 5G in 2 uur volledig op, maar ook je Galaxy Watch en draadloze oordopjes tegelijkertijd. Zo hoef je nooit meer te kiezen welk apparaat je als eerste wilt opladen. De Samsung Galaxy S23 is een compacte smartphone met een indrukwekkend 6,1 inch full hd scherm. Hiermee bedien je de telefoon gemakkelijk met één hand en geniet je van haarscherpe beelden. Of je nu je favoriete 3D games speelt of zware apps gebruikt, de S23 kan het allemaal zonder moeite aan. Met de 3 camera's aan de achterkant van de telefoon, waaronder een standaard-, groothoek- en telelens, maak je prachtige foto's en kun je tot 3 keer inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Met het 128 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte voor al je foto's, video's en apps. Mocht je meer ruimte nodig hebben, dan is er ook een 256 GB model beschikbaar. De 3.900 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik de hele werkdag mee en met de los verkrijgbare Samsung 25 watt snellader laad je de batterij in slechts één uur volledig op. Kortom, met de Samsung Galaxy S23 128GB Groen 5.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde draadloze oplader kun je jouw nieuwe S23 in 2 uur volledig opladen. Deze krachtige telefoon is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Je kunt dit compacte toestel met een 6,1 inch scherm eenvoudig met één hand bedienen.

Minpunten
  • De batterij van 3.900 mAh gaat korter mee dan die van andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,63 cm
Breedte 7,09 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies