1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Paars 5G + Galaxy Watch 6 Goud/Crème 40mm

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Paars 5G + Galaxy Watch 6 Goud/Crème 40mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

33,3 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Galaxy Watch 6 Goud/Crème 40mm blijf je niet alleen stylish, maar ook op de hoogte van je gezondheid. Deze prachtige smartwatch van Samsung houdt onder andere je bloeddruk en hartslag bij, zodat je altijd kunt zorgen voor je welzijn. Daarnaast kun je ook al je meldingen bekijken die binnenkomen op je gloednieuwe Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Paars 5G. De Samsung Galaxy Z Flip 5 is een ware revolutie op het gebied van smartphones. Met zijn vouwbare design past hij gemakkelijk in je broekzak, zonder concessies te doen aan functionaliteit. Met een scherm van maar liefst 6,7 inch kun je optimaal genieten van al je content. En als je de smartphone dichtklapt, heb je nog steeds toegang tot een handig 3,4 inch scherm waarop je berichten kunt lezen of video's kunt bekijken. Dankzij de handige vouwfunctie kun je de Galaxy Z Flip 5 ook in een hoek van 90 graden neerzetten, zodat je gemakkelijk selfies kunt maken of kunt videobellen met vrienden en familie. En met de twee camera's aan de achterkant maak je altijd scherpe en mooie foto's. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over opslagruimte, want met het 256 GB opslaggeheugen kun je al je foto's, video's en apps eenvoudig bewaren. En als je nog meer ruimte nodig hebt, kun je kiezen voor de 512 GB variant. Met de Galaxy Z Flip 5 ben je klaar voor de zwaarste taken, zoals het sp.

Pluspunten
  • Blijf op de hoogte van je gezondheid en meldingen met de meegeleverde Galaxy Watch 6. Blijf op de hoogte van je gezondheid en meldingen met de bijgeleverde Galaxy Watch 6. Klap de Flip 5 dicht en neem hem gemakkelijk mee in je tas of broekzak. Vouw de Flip 5 dicht en neem hem gemakkelijk mee in je tas of broekzak. Zet het toestel in een hoek van 90 graden neer en houd je handen vrij tijdens het videobellen. Plaats het apparaat in een hoek van 90 graden en houd je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh gaat voor minder lang mee dan bij andere smartphones. Met de camera's maak je minder scherpe foto's dan met andere smartphones in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 40 mm
Diepte 9 mm

Het schermdiagonaal van de televisie is 33,3 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Paars van kleur. 

Bekijk ook andere televisies