1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G + Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G + Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

37,3 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm blijf je niet alleen op de hoogte van je gezondheid, maar ontvang je ook alle belangrijke meldingen die binnenkomen op je nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Zwart 5G. Deze combinatie van de Galaxy Watch 6 en de Fold 5 zorgt ervoor dat je altijd verbonden blijft en niets hoeft te missen. De Galaxy Watch 6 meet onder andere je bloeddruk en hartslag, waardoor je altijd inzicht hebt in je gezondheid en eventuele veranderingen direct kunt opmerken. De Samsung Galaxy Z Fold 5 is niet zomaar een smartphone, maar biedt ook de mogelijkheid om het 7,6 inch quad hd scherm open te klappen en te gebruiken als een kleine tablet. Hierdoor kun je op een comfortabele manier genieten van je favoriete films en series, waar je ook bent. Wanneer je de Fold 5 dichtklapt, kun je het 6,2 inch hd scherm gebruiken als een normale smartphone. Het grote scherm zorgt ervoor dat je voldoende ruimte hebt om te multitasken en zware taken, zoals 3D games en beeldbewerking, moeiteloos kunt uitvoeren. Met de optionele S Pen stylus kun je foto's en video's op de Fold 5 nog nauwkeuriger bewerken. Daarnaast beschikt de Samsung Fold 5 over camera's aan de achterkant waarmee je haarscherpe foto's kunt maken. Al je waardevolle herinneringen, video's en apps kun je opslaan op het ruime 512 GB opslaggeheugen. Houd er echter rekening mee dat de 4.400 mAh batterij.

Pluspunten
  • Blijf op de hoogte van je gezondheid en meldingen met de inbegrepen Galaxy Watch 6 Classic. Vouw de Fold 5 open en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Gebruik dit krachtige apparaat voor de meest veeleisende apps, 3D-games en multitasking.

Minpunten
  • Er zit geen lader in de doos, dus je moet deze apart kopen. Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 47 mm
Diepte 9 mm

Het schermdiagonaal van de televisie is 37,3 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies