1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Groen 5G

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Groen 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,8 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Groen 5G is de ultieme smartphone voor fotografie liefhebbers. Met maar liefst 4 camera's aan de achterkant, maak je haarscherpe foto's en 8K video's van professionele kwaliteit. De telelens stelt je in staat om tot 10 keer in te zoomen, zonder dat je daarbij kwaliteitsverlies ervaart. Met de toevoeging van de nachtmodus op de 200 megapixel standaardlens en alle andere cameralenzen, kun je zelfs bij weinig licht realistische foto's maken die tot in de kleinste details prachtig worden vastgelegd. Naast zijn uitstekende camerafuncties, biedt de Galaxy S23 Ultra ook genoeg opslagruimte voor al je foto's, apps en andere bestanden. Met een ruime 256 GB opslaggeheugen kun je moeiteloos al je herinneringen bewaren. Als je echter behoefte hebt aan nog meer ruimte, is er ook een 512 GB model beschikbaar. Het grote 6,8 inch scherm van de Galaxy S23 Ultra zorgt voor een meeslepende kijkervaring. Dankzij de scherpe quad hd resolutie geniet je optimaal van je favoriete films en series, terwijl het formaat van het scherm ervoor zorgt dat je moeiteloos door je smartphone kunt navigeren. Met de krachtige Snapdragon processor en het 8 GB werkgeheugen voer je zelfs de zwaarste taken moeiteloos uit en schakel je snel tussen verschillende apps. De Galaxy S23 Ultra wordt geleverd met de handige S Pen.

Pluspunten
  • Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit. Deze krachtige smartphone is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D games. Je ontvangt Android updates tot en met februari 2027 om verzekerd te zijn.

Minpunten
  • Samsung biedt geen oplader aan bij de aankoop, dus je moet er apart een kopen. Het grote scherm van 6,8 inch is moeilijk met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,8 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Groen van kleur. 

Bekijk ook andere televisies