1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Groen 5G + Galaxy Watch5 Zwart 44mm

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Groen 5G + Galaxy Watch5 Zwart 44mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

44 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Groen 5G krijg je niet alleen een geweldige smartphone, maar ook de Galaxy Watch5 Zwart 44mm. Deze smartwatch stelt je in staat om snel meldingen en oproepen te bekijken die binnenkomen op je nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra. Daarnaast kun je contactloos betalen met deze smartwatch en krijg je gedetailleerd inzicht in je gezondheid dankzij de verschillende sensoren. De S23 Ultra is uitgerust met uitstekende camera's, waardoor je haarscherpe foto's en 8K video's kunt maken met de 4 camera's aan de achterkant. De telelens maakt het mogelijk om tot 10 keer in te zoomen zonder verlies van kwaliteit. Met het ruime opslaggeheugen van 512GB kun je al je foto's, apps en opgeslagen series en films gemakkelijk bewaren. Daarnaast kun je comfortabel genieten van films en series op het grote 6,8 inch quad hd scherm. De krachtige Snapdragon processor zorgt ervoor dat je zelfs de zwaarste taken moeiteloos kunt uitvoeren. Met de meegeleverde S Pen stylus kun je nauwkeurige aantekeningen maken en je creativiteit de vrije loop laten. En dankzij de grote 5.000 mAh batterij gaat de Samsung Galaxy S23 Ultra bij gemiddeld gebruik een hele dag mee. Kortom, met de Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Groen 5G en de Galaxy Watch5 Zwart 44mm ben je helemaal klaar voor een geweldige smartphone-ervaring en kun je tegelijkertijd je gezondheid en meldingen bijhouden.

Pluspunten
  • Bekijk je meldingen en beantwoord binnenkomende oproepen op de bijgeleverde Galaxy Watch5. Met de grote opslagcapaciteit van 512 GB heb je voldoende ruimte voor al je apps en mediabestanden. Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit.

Minpunten
  • Met één hand is het moeilijk om het grote scherm van 6,8 inch te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 44 mm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 44 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Groen van kleur. 

Bekijk ook andere televisies