Tv Samsung Galaxy S22 256GB Zwart 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy S22 256GB Zwart 5G is een krachtige en compacte smartphone die gemakkelijk in je zak past. Met het 6,1 inch full hd scherm bedien je het toestel moeiteloos met één hand. Wat deze telefoon echt bijzonder maakt, zijn de 3 camera's aan de achterkant. Elke lens, of het nu de standaard, groothoek- of telelens is, heeft een nachtmodus. Hierdoor zijn al je foto's zelfs in het donker scherp en vol kleur. Met de telelens kun je tot 3 keer inzoomen zonder dat de kwaliteit van je foto verloren gaat. Met het ruime opslaggeheugen van 256 GB kun je al je foto's, apps en muziek probleemloos opslaan. Ondanks de compacte afmetingen van de S22, heeft het toestel een batterij van 3.700 mAh. Hoewel deze batterij zuinig is, kan het bij intensief gebruik voorkomen dat je hem gedurende de dag moet opladen. Gelukkig kun je met de apart verkrijgbare Samsung 25W lader je smartphone in iets meer dan een uur volledig opladen. Let op: Samsung levert geen oplader mee, maar je kunt een losse Samsung 25 watt lader aanschaffen om jouw smartphone snel op te laden. Met de Samsung Galaxy S22 256GB Zwart 5G geniet je van een krachtige en compacte smartphone met indrukwekkende camerafuncties en voldoende opslagruimte.

Pluspunten
  • Met de diverse camera's in dit apparaat maak je uiterst scherpe foto's. Deze krachtige smartphone is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Met één hand bedien je dit compacte apparaat met een scherm van 6,1 inch moeiteloos.

Minpunten
  • Samsung levert geen oplader mee, dus je moet er apart een kopen. De batterij van 3.700 mAh gaat korter mee dan die van andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,6 cm
Breedte 7,06 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies